BulgarianEnglishRussian

 

Уважаеми гости,

Нашето желание е да получите най-доброто преживяване, както от к.к. Сл.Бряг, така и от нашите услуги в хотела . За да постигнем това ние сме разработили следните политики и препоръки, с които учтиво Ви молим да се съобразите по време на престоя си при нас.

 1. Всеки новопристигащ гост е длъжен да представи документ за самоличност, за да бъде регистриран. Заплащането на стаята става в момента на настаняването / за индивидуални туристи / и 3 дни предварително заплатена сума за настаняване на групата/мероприятието от Тур Оператора/Тур Агента.
 2. Настаняването в хотела се извършва след 14:00 часа. Освен в случаите, когато стаята е свободна и готова преди посочения час.
 3. Стаята се освобождава до 12:00 часа в деня на отпътуването, след този час се заплаща на рецепция допълнителна такса, като в такъв случай стаята трябва да бъде освободена до 16:00 часа, в противен случай се заплаща стойността на стаята за една нощувка. Всяка заявка за късно освобождаване се заявява и при потвърдена възможност се заплаща предварително ден преди датата на заминаване.
 4. Гостите на хотела са отговорни за всички щети, нанесени по обзавеждането и инвентара на хотела, както и липсата на части от него. Щетите се заплащат на рецепция, по ценоразпис за щети, обявен на рецепция.
 5. Хотелиерът не носи отговорност за произшествия с деца, настъпили в рамките на хотела. Отговорността за детския надзор се поема изцяло от родителите (придружителите) за целия престой.
 6. Управлението на хотела не носи отговорност за възстановяването на вещи, забравени или оставени без надзор от страна на гостите.
 7. Не е разрешено пушенето в хотелските стаи, вътрешните части на хотела и ресторанта, а само в определените за това места.
 8. Гостите се задължават да се държат по такъв начин, че да не пречат на останалите гости или да уронват престижа и доброто име на хотелиера.
 9. Клиентите трябва да спазват общоприетите норми за хигиена и порядък в хотела.
 10. Изхранването на туристите е фиксирано в обявени часове.
 11. Гостите на хотела трябва да пазят тишина в часовете за почивка от 14:00 до 16:00 часа, както и след 23:00 часа.
 12. Не се позволява разместването на мебели и имущество в стаите и помещенията на хотела (без съгласуване с управителя на хотела). Забранява се изнасянето на всякакъв вид имущество (хавлии, кърпи, инвентар, посуда и др.) по време на престоя на гостите.
 13. За допълнителни услуги и информация се обръщайте към дежурен администратор на рецепция.
 14. Съхранявайте ценности и пари в сейфа на рецепцията, срещу заплащане, в противен случай хотелиера не носи отговорност за тях.
 15. Достъпът до стаите от хора, които не са гости на хотела е забранен, без разрешение от администрацията на хотела и представен документ за самоличност. Вашите приятели могат да посещават свободно лобито на хотела и ресторанта, както и да ползват допълнителните услуги, басейните и шезлонгите на хотела при възможност и СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ.
 16. Когато излизате от стаята, затваряйте прозорците и вратите на терасата, заключвайте входната врата и оставяйте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ключа на рецепция.
 17. При напускане на хотела, гостите са длъжни лично да оставят ключовете на рецепция и официално да заявят, че заминават. Изчаква се проверка на стаята. При констатирана липса, заплаща се по обявения ценоразпис.
 18. Не се разрешава консумация на храни и напитки в стъклени бутилки или чаши в непосредствена близост до басейна с цел безопастност и избягване замърсяване на водата.
 19. Не е разрешено къпането с дрехи в басейна.
 20. Не се разрешава игра с големи и твърди предмети в басейна.
 21. Не се разрешава къпането и плуването в басейна на деца без надзор от родител (придружител).
 22. Не е разрешено къпането в басейна след 20:00 часа.
 23. Не се разрешава на гостите да внасят в ресторанта храни и напитки от стаите или закупени от магазини.
 24. Не е разрешено паркирането на автомобили на входа и изхода на хотела, както и по начин, който блокира движението.
 25. Хотелът не носи отговорност за щети или кражба на превозни средства на територията на паркинга на хотела.
 26. Забравени от гостите вещи се пазят до срок от 30 дни, като куриерските разходи за връщането им са за сметка на техните собственици.
 27. При констатирани груби нарушения на вътрешния ред на хотела, нарушаване законите и правовия ред в страната, накърняване доброто име и престижа на хотела, управителят има право да прекрати престоя на гостите в хотела, без обезщетение или възстановяване на платените нощувки.

За въпроси моля, обръщайте се към рецепцията  или служител!

Благодарим Ви за разбирането.

ЖЕЛАЕМ ВИ ПРИЯТЕН ПРЕСТОЙ В ХОТЕЛ „АМФИБИЯ БИЙЧ“!

ЗА ВРЪЗКА С НАС

Моля оставете Вашето съобщение

0

Start typing and press Enter to search

Резервирай по телефона